Home Seuran tapahtumat KasPer2013 koulutusmateriaali
KasPer2013 koulutusmateriaali PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Administrator
30.05.2013 12:00

Suomen kasviplanktonseura ry järjesti Tvärminnen eläintieteellisellä asemalla 14.-15.5.2013 KasPer-koulutukseen. Seminaarissa perehdyttiin kasviplanktonin ja perifytonin/piilevien näytteenottoon, analysointiin, tunnistamiseen, käyttöön ekologisen tilan luokittelussa ja tulosten tulkintaan liittyviin kysymyksiin. Kouluttajina tilaisuudessa toimivat Suomen ympäristökeskuksen erikoistutkija Marko Järvinen (kasviplankton), biologi Satu Maaria Karjalainen (perifyton/piilevät), tutkija Kristiina Vuorio (sinilevien tunnistaminen) ja tutkija Sirpa Lehtinen (Itämeren kasviplankton). Koutusmateriaali on ladattavissa tästä:

Viimeksi päivitetty 30.05.2013 12:24

Copyright © 2018 Suomen Kasviplanktonseura ry:n nettisivut. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.

Sivustolla on 14 vierasta