Kasviplanktonaiheinen väitös 24.5.2013 PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Laura Forsström
2013-05-14 18:29
There are no translations available.

FM Markus Majaneva väittelee 24.5.2013 kello 12 Helsingin yliopiston bio- ja ympäristötieteellisessä tiedekunnassa aiheesta "Linking taxonomy and environmental 18S-rRNA-gene sequencing of Baltic Sea protists" (Minkälaisia alkueliöitä Itämeren vedessä ja jäässä elää ja kuinka alkueliöiden lajirunsautta voidaan arvioida?). Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Economicum, Luentosali, Arkadiankatu 7.

Vastaväittäjänä on associate professor Tove Gabrielsen, The University Centre in Svalbard, ja kustoksena on professori Hannu Lehtonen.

Väitöskirja julkaistaan sarjassa Walter and Andrée de Nottbeck Foundation Scientific Reports.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa E-thesis -palvelussa.

Väittelijän yhteystiedot:
Markus Majaneva

Senast uppdaterad 2013-05-20 22:14

Copyright © 2020 Suomen Kasviplanktonseura ry:n nettisivut. Alla rättigheter reserverade.
Joomla! är en fri programvara publicerad under GNU/GPL Licens.

Vi har 13 besökare online