Kasviplanktonaiheinen väitös 24.5.2013 PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Laura Forsström
14.05.2013 18:29

FM Markus Majaneva väittelee 24.5.2013 kello 12 Helsingin yliopiston bio- ja ympäristötieteellisessä tiedekunnassa aiheesta "Linking taxonomy and environmental 18S-rRNA-gene sequencing of Baltic Sea protists" (Minkälaisia alkueliöitä Itämeren vedessä ja jäässä elää ja kuinka alkueliöiden lajirunsautta voidaan arvioida?). Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Economicum, Luentosali, Arkadiankatu 7.

Vastaväittäjänä on associate professor Tove Gabrielsen, The University Centre in Svalbard, ja kustoksena on professori Hannu Lehtonen.

Väitöskirja julkaistaan sarjassa Walter and Andrée de Nottbeck Foundation Scientific Reports.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa E-thesis -palvelussa.

Väittelijän yhteystiedot:
Markus Majaneva

Viimeksi päivitetty 20.05.2013 22:14

Copyright © 2018 Suomen Kasviplanktonseura ry:n nettisivut. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.

Sivustolla on 12 vierasta